a a

ETUSIVU
KALANKÄSITTELY
PUUNKANTOKASSIT
OMAKSI TAI LAHJAKSI
TILAUSTUOTTEET JA PUUKOT
YHTEYSTIEDOT

TILAUSTUOTTEET JA PUUKOT


Monet vanhemmista käsityö- ja puutuotteistamme ovat sellaisia, että moni on niitä talojen ikkunoissa tai tuvan seinillä nähnyt tuttavilla tai kotonaan. Erityisesti puiset kellot eri aiheilla (lohi, pöllö, hirvi, metso, suomi, joutsen jne.) ja lämpömittarit sekä saunamittarit ovat merkki, josta moni yrityksemme tunnistaa. Useimmat allaolevista tuotteista valmistetaan nykypäivänä vain tilauksesta ja harvaa näistä meillä on valmiina varastossa. Ota yhteyttä ja toteutetaan toiveita mahdollisuuksien mukaan!

Meillä on myös kattava valikoima erilaisia suomalaisia käsityönä valmistettuja takuulaadukkaita puukkoja aina aloittelijasta vaativampaankin makuun, myös näppärät lasten ensipuukot löydät valikoimastamme. Osasta puukoista löytyy kuvia alta, lisätietoja saa puhelimitse tai sähköpostin kautta.

Useimpiin tuotteistamme on mahdollisuus polttokynällä polttaa puuhun tai esimerkiksi puukon teräosaan tai muovipintaan kaivertaa esimerkiksi nimi, päivämäärä, paikkakunta tai muu vastaava lyhyehkö teksti. Myös suosittu liikelahjaidea!


   

WEBDESIGN TMI KUIVALAINEN