a a

ETUSIVU
KELLOT JA MITTARIT
KALANKÄSITTELY
PUUKOT
KEITTIÖ
KOTIIN JA LAHJAKSI
KÄYTTÖESINEET
ERÄ JA RETKEILY
YHTEYSTIEDOT
TILAUSKALANKÄSITTELYKalanruotopihdit Laadukas Victorinox fileerausveitsi. Saatavilla ilman tuppea muovisessa suojakotelossa, tai kestävästä kankaasta valmistetussa kangastupessa jonka sisällä muovinen kotelo.
Suomustin-veitsiyhdistelmä, erikoisuus lahjaksi tai omaksi. Terä on teroituskelpoinen. Ulkoreunan terällä viipaloit kalat ja kasvikset, sisäpuolen terä avaa kalan vatsan. Lisäksi kaksiosainen suomustinrauta, jonka päässä kaariterä, jolla puhdistat kalan helposti. Klikkaamalla kuvaa aukeaa kuva kaariterästä. Veitsien ja saksien teroitin kirjallisella vuoden tyytyväisyys- ja toimintatakuulla! Nyt saatavilla myös uudella muotoilulla, värit keltainen, punainen ja sininen. Veitset ahventen perkaamiseen. Kärki on muotoiltu erityisesti ahvenen perkausta ajatellen, kysy lisätietoja!
Laadukkaat fileerausveitset joihin saatavilla myös erilaisia teroittimia.   Veitset ahventen perkaamiseen.
Laadukkaat timanttiteroittimet.   Veitsen ja saksienteroitin kääntöterällä, takuutuote! Kuvat vanhasta mallista. Myös tätä mallia vielä saatavilla. Oma maahantuonti, kysy lisää!
Kalanruotopihdit, visakoivukädensijalla tai ilman. Kalapiikit, erittäin kestävät. Koivuisella tai visakoivu-kädensijalla. Pihdit ja kalapiikki lahjapakkauksessa.

WEBDESIGN RIIKKA KORHONEN